sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Taustaa

Syyskuussa vietimme ikimuistoiset häät, joiden muisteleminen saa vieläkin (ja toivottavasti vielä pitkään!) hymyn huulille ja tammikuussa olisi häämatkan aika. Meidän molempien suuri haave oli päästä joku päivä Uuteen-Seelantiin, ja koska kodissamme oli jo tarvittavat astiat ja lasit, päätimme pyytää ainoana lahjatoiveena avustusta matkakassaan. Rakkaat häävieraamme siis mahdollistaa unelmiemme toteutumisen, ja odotamme luonnollisesti matkaa kuin kuuta nousevaa.

Miksi juuri Uusi-Seelanti?
Joonas on kova Taru Sormusten Herrasta-fani ja minua taas on maa ja sen ihmiset aina muuten vaan kiehtoneet. Ja tietenkin, koska sarja, millä Joonas sai hurmattua minut oli HBO'n sarja Flight Of The Conchords , missä Uus-Seelantilainen bändi yrittää menestyä New Yorkissa. Ajattelin, että jos jätkä voi diggailla tällaisesta sarjasta, niin siinähän voi olla potentiaalia.

 Hyvinhän siinä sit meni...

Tämä blogi perustettiin pääasiassa siksi, että voisimme helposti lisäillä kuvia ja juttuja matkalta, ja että siitä samalla jäisi meille muisto. Ajattelimme myös kerätä tänne matkavalmisteluja, jotta pääsette heti fiilikseen mukaan. Ja eihän sitä tiedä, mitä tästä seuraa matkan jälkeenkin?

Itse olen kohta neljä vuotta bloggannut ruotsinkielisessä Ratata-blogiyhteisössä, jota en toki ole jättänyt, mutta tällä tavalla tavoitamme ehkä laajemman osan häävieraistamme.

Niin, ja olen tottunut kirjoittamaan ruotsiksi, joten koittakaa kestää. Ehkä Joonaskin innostuu jossain vaiheessa kirjoittamisesta, katellaan.

Ai niin, Martti-siili, josta mainitaan sivupalkissa? Hän ei lähde tälle matkalle mukaan, vaan pääsee siksi aikaa mummolaan hoitoon. Mutta meillä siis tosiaan asustelee afrikkalainen kääpiösiili, ehkä maailma suloisin:

Martti, 1,5 vee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti