sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Matkakuumetta?

Nyt on enää kuukausi aikaa matkaamme, ja pieni matkakuume alkaa jo hiipiä päälle.
Minua ainakin jännittää tuo pitkä lentomatka, kun tosiaan pisin lentomatka, minkä olen kokenut on 8h Bahrainiin 90-luvun loppupuolella. Eli tulevat 30h tuntuvat aika hurjilta.
Tai itse asiassa tuli muutoksia lentosuunnitelmiin, joten menomatka taitaa kestää yhteensä 40h, jos laskee odottelut Hong Kongin kentällä + matkat Aucklandista Whangamataan siihen mukaan. Hui.

Tänään tilattiin tukisukat lentoja varten Butik21-nimisestä nettikaupasta. Sieltä löytyy kaikenlaisia kivannäköisiä puuvillaisia sukkia kuten esim. tällaiset:


Juuri tätä malliahan ei tietenkään löytynyt varastosta tällä hetkellä...
Kivaa vaihtelua rumiin norminailontukisukkiin, mihin on seisomatyössä tottunut.
Mietityttää myös missä vaatteissa haluan viettää nuo 30-40h. Rehellisesti sanottuna tällä hetkellä ei mikään muu asu kuin OnePiece houkuttele, mutta se taitaa ehkä olla vähän too much...


Tänään käytiin itse asiassa ekaa kertaa ulkona OnePieceissä (jos ei mökkeilyä lasketa), ja aikalailla hävetti, vaikka oli takki päällä ja juostiin pihan halki autolle, joten taitaa olla aika poissuljettu vaihtoehto. Eli ei, minusta ei saa OnePiece-hipsteriä, se olkoon kotiasu jatkossakin.

Samalla tuli mieleen, että aurinkohan on siellä vähän eri kaliiperia kuin täälläpäin ja kuulemma suojakerroin 50 tai korkeampi on se normaali.

Muita käytännön vinkkejä otetaan mielellämme vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti