tiistai 17. tammikuuta 2012

Animals

Yksi matkan päätehtävistä on nähdä Kiwilintu livenä. Oletamme, että tämä onnistuu viimeistään Queenstownissa, kun ei täällä olla vielä ehditty mihinkään eläintarhaan. Mutta lauttamatkalla näimme delfiinejä! Aika kaukaa kylläkin, mutta siellä ne uiskenteli laivan vieressä!




Hahaa, ei näy yllä yhtään mitään kuvasta, mutta siellä niitä kuitenkin on. Vähän eri juttu kun Särkänniemen Delfinaariossa. Ajomatkalla näimme Nelsonissa varoituskyltin, missä oli pingviinin kuva. Siis mä en kestä, tallusteleeko niitä siellä kadun yli? Yöllä ajettaessa oli aika paljon eläimiä liikenteessä, näimme m.m. pesukarhun (tai siltä ainakin näytti), pupun ja siilin, kaikki keskellä tietä tietenkin, mutta Joonas onnistui onneksi väistämään niitä. Ei ihan mieluisin tapa nähdä paikallisia eläimiä. Pictonissa olisimme haluneet käydä pingviinitarhassa, joka oli ihan lauttaterminaalin vieressä, muttemme ehtineet kun se avasi vasta kymmeneltä, jolloin lautta jo seilasi takas Wellingtoniin.




Lampaita ja lehmiä on täällä ihan älytön määrä, mutta se tavallaan oli tiedossa, jos muistaa Flight Of The Conchordsin vikan jakson, kun pojat palaavat Uuteen-Seelantiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti