keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Auckland

Tulimme tänään piipahtamaan Aucklandissa, josta jatkamme huomenna aikaisin junalla Wellingtoniin. Saimme taas yksityiskuljetuksen Whangamatasta tänne ja oli taas kerran supermukava - kuten ilmeisesti suurin osa kiweistä ovat - kuski. Saimme samalla kadoksissa olleen dokumenttipakkauksen, jossa m.m. meidän huomiset junaliput ja hotellivoucherit.


Chekattuamme hotelliin, lähdimme hoitamaan aiemmin suunniteltuja asioita: Skytowerissa käyminen, Ticketekin löytäminen sekä aiemmin mainitun Iko Iko-myymälän löytäminen.


Kävimme Ticketekistä kysymässä, olisiko perjantain Fleet Foxesin keikalle (mun synttärinä) löytyny lippuja, kun emme saaneet niitä varattua ulkomailta, mutta kuten epäiltiin, keikka oli loppuunmyyty. Onneksi tarkistin Ticketekin sivut aiemmin päivällä ja huomasin, että lauantaina Wellington Opera Housessa esiintyy Beirut! Ehdotin tätä Joonakselle, joka onneksi myös lämpesi idealle, joten sinne saatiin liput. Ei mitkään huippuliput, mutta kuitenkin. Eli kulttuuripainotteinen viikko tulee Wellingtonissa, kun pitäisi leffassakin käydä joku ilta. Kivaa.


Ihan kiinnostava päivä, mutta todettiin samalla, että onneksi ei jääty Aucklandiin viikoksi, kuten ihan alunperin suunniteltiin. Ihan kiva kaupunki, muttei ehkä kuitenkaan ihan meidän juttu.


Olisimme muuten halunneet käydä äänestämässä, kun kerta juuri silloin ollaan Wellingtonissa, mutta nyt selvisi, että ennakkoäänestys järjestetäänkin ainoastaan Aucklandissa. Otin jopa yhteyttä Suomen Suurlähetystöön Sidneyssä (joka hoitaa myös Uuden-Seelannin asiat), mutta ei kuulemma onnistu. Höh, niin tärkeät vaalit kun olisivat tällä kertaa. Mutta luvatkaa, että te käytte äänestämässä ja äänestäkää hyvin, jooko?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti