tiistai 24. tammikuuta 2012

Auckland

Niin siinä vaan kävi, että matkamme lähenee loppua ja tänään vietetään vikaa iltaa Uudessa-Seelannissa. Tai vietetään ja vietetään, kello on kohta kymmenen ja molemmat ovat melkein jo unten mailla, ihan puhkipoikkislut. Mutta ehkä hyvin nukuttu yö on ihan tarpeen ennen 35h kotimatkaa..?

Queenstownissa oli aurinkoinen ja lämmin päivä kun lähdettiin, mutta niin oli onneksi myös Aucklandissa. Lentokentältä meidät vietiin taas tuttuun The Quadrant-hotelliin, tällä kertaa huone sijaitsee kerroksessa 19.





Tuntui oikein mukavalta taas olla hotellissa, missä on moderni kylpyhuone - se ehkä pikkasen rupesi ärsyttämään edellisessä paikassa.

Kysyimme heti respasta missä on lähin beach, sillä tänään meillä oli a date with the sun, niin harvinaista herkkua ollut tällä matkalla. Meille neuvottiin Mission Bay, jonne voi mennä bussilla tai sit kävellen. Päätimme reippaasti kävellä, mutta ehkä puolen tunnin kävelyn jälkeen, kysyimme vastaantulevalta naiselta missä tämä Mission Bay on ja selvisi, että sinne oli vielä älyttömän pitkä matka. Hetken kuluttua nainen pysähtyi autolla meidän viereen ja olisi tarjonnut kyytiä sinne, mutta tajusi samalla, että takapenkillä oli kaksi lastenistuinta, eli emme mahtuneetkaan. Tosi reilua kuitenkin.





Hyppäsimme bussiin, kysyin kuskilta meneekö Mission Baylle ja sinnehän se oli menossa. Ei mitään hajua missä piti jäädä pois, eikä missään näkynyt mitään kylttejä (eikä kartta riittänyt niin pitkälle) ja kun kysyin yhdeltä tytöltä, jos olimme jo ajaneet se ohi, hän väitti että kyllä. No, nopeasti ulos bussista ja sit löntysteltiin takaspäin jonkin sortin biitsille, johon löimme leirin ja nautimme auringon lämmöstä jokunen tunti. Lähtiessämme pois sieltä, totesimme, että se kyllä oli joku ihan toisenniminen Bay, ja että se Mission Bay oli vielä reilun matkan päässä. Eli bussityttö huijasi meitä, murr.









Mutta joo, nyt pää tyynylle ja unten maille. Meillä on vielä koko huominen päivä aikaa täällä Aucklandissa, kun lentomme lähtee vasta 23.59. Ja kuulemma pitäisi olla aurinkoista taas, najs!

Olipas tylsää tekstiä, sori!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti